Wat Gebeurt Er Met Jou Als Je Sjans Hebt Op Een Terras Met Een Voorbijganger Op De Fiets 2021 01 13t102649.715

‘Placentadeskundige’ in Vier Handen Op Een Buik maakt de tongen los

Gisteravond was een nieuwe aflevering van het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik te zien. Dit keer ging Trijntje Oosterhuis langs bij de 19-jarige Cicillia.

Uitzending

In de uitzending was te zien hoe Cicillia zwanger is geraakt van haar verloofde Samuel. De zwangerschap was gepland, omdat de 19-jarige kampt met endometriose en het advies kreeg om jong een kind te krijgen. Trijntje Oosterhuis kwam langs om haar te helpen in de voorbereiding.

Wanneer de zangeres langs komt, blijkt dat Cicillia haar zwangerschap al tot in de puntjes geregeld heeft. Ze wil niets aan het toeval overlaten en heeft een map gemaakt waarin ze alles over het aanstaande moederschap heeft uitgewerkt. Zo heeft ze een babypoepschema, en is van plan om het kindje veganistisch op te voeden.

Samen met Trijntje gaat Cicillia onder meer langs bij een natuurvoedingsadviseur en een placenta-deskundige.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de aflevering en het was vooral het bezoek bij de placentadeskundige dat het onderwerp van gesprek vormde. De vrouw in kwestie vertelde uitgebreid wat je allemaal met een placenta kunt doen: van opeten tot een afdruk. Cicillia zelf had het idee om haar placenta te laten tatoeëren, alleen bleek hij na de bevalling al door het ziekenhuis te zijn weggegooid.

Bron: Twitter
Foto: BNNVARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen