Petra B&b Vol Liefde

Petra uit B&B Vol Liefde brengt eigen boek uit

Petra, die in 2022 aan B&B Vol Liefde meedeed, deelt op Instagram het nieuws dat ze een boek heeft geschreven. “Na zeven jaar schrijven is het klaar! Mijn verhaal”, schrijft ze. 

Dagboek van een Emigrant

In een video geeft Petra een kleine sneek peek van de tekst op haar laptop. We zien dat het boek wordt uitgegeven door Keytree Uitgeverij. En het boek heeft de titel Dagboek van een Emigrant gekregen. In 2010 vertrok Petra met haar toenmalige partner naar het Engelse platteland om daar een B&B en een pub op te starten. Dit avontuur was in die periode te volgen in Ik Vertrek. 

Leven in Engeland en Frankrijk

In haar boek krijgen we een kijkje in Petra’s leven in Engeland en van haar leven in Frankrijk, toen ze het hart van Hans probeerde te veroveren. Verder vertelt ze over haar ervaringen tijdens B&B Vol Liefde. Wanneer haar boek precies uitkomt, is nog niet bekend. 

Lees ook: Hans en Petra uit B&B Vol Liefde weer samen gespot

Petra en Hans

Petra en Hans zijn helaas niet meer bij elkaar. Ze hebben het een tijdje geprobeerd, maar bleken toch geen match te zijn. Ze vertelt dat zij en Hans altijd meer vrienden zijn geweest dan romantische partners. Wel benadrukt ze dat ze na de breuk nog steeds van elkaar hielden.

Bron: Instagram
Foto: Screenshot RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.