Wilfred Genee

Pech voor kinderen van Wilfred Genee: ‘Ook dochter in het gips’

Na één dag van afwezigheid, was Wilfred Genee dinsdagavond weer te zien in ‘Vandaag Inside’. Hij was afwezig doordat zijn zoon zijn arm gebroken heeft. En nu blijkt dat ook zijn dochter in het gips zit. 

‘Uitstekende presentator’

Aan het begin van de uitzending vraagt Wilfred aan Johan Derksen of ze hem een beetje gemist hebben. “Eerlijk gezegd wel”, antwoordt Johan. Buiten het feit dat ik het helemaal eens ben met mensen die jou een vreselijke man noemen, ben je wel een uitstekende presentator. We zijn blij dat je weer terug bent, al kan ik het haast niet uit mijn bek krijgen.”

‘Iedereen is aangeslagen’

Wilfred legt uit dat hij afwezig was vanwege zijn kinderen. “Ik ben blij dat het met die twee weer goed gaat. Mijn dochter in het gips, mijn zoon in het gips. Dus iedereen is aangeslagen.” Hij was de hele dag in het ziekenhuis bij zijn zoon, maar vertelt dat het goed is gekomen. “Hij is op zijn arm gevallen en heeft hem op twee plaatsen gebroken. Hij is vandaag geopereerd. Dat is gelukkig allemaal goed gegaan.”

Lees ook: Wilfred Genee ‘doodziek’ door erectiejelly: ‘Levensgevaarlijk spul’

Been gebroken

Ook zijn dochter heeft de afgelopen week dus veel pech gehad. “Mijn dochter is zaterdag van de fiets gevallen. Ze heeft haar been gebroken. Vandaag heeft de dokter er een extra CT-scan tegenaan gegooid. Toen kwamen ze erachter dat er nog een breuk zat. Als ze dat niet hadden ontdekt, had het hele fatale gevolgen kunnen hebben.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.