Oeps… Zoveel ben je elke maand kwijt aan je streamingdiensten

Oeps… Zoveel ben je elke maand kwijt aan je streamingdiensten

Je kruipt onder een deken, een warm theetje naast je en de laptop op schoot. Tijd voor de volgende aflevering van je lievelingsserie! Is dit ook hoe jij je avonden het liefst doorkomt? Dan ben je zeker niet de enige. Steeds meer mensen verruilen het eindeloze zappen voor een online streamingdienst waarvan ze weten dat het gevuld is met al hun favoriete films en series. Alleen komen er dus ook steeds meer streamingdiensten die daar een slaatje uit willen slaan.

Verschillende streamingdiensten

Ben je fantasy-fanaat? Voor Game of Thrones heb je HBO Max nodig. Maar wil je ook The Wheel of Time zien? Dan moet je naar Amazon Prime TV. En voor het populaire Stranger Things heb je weer Netflix nodig.

In eerste instantie lijkt het allemaal niet zo duur te zijn. Maar je betaalt er wel elke maand voor, en dat kan op jaarbasis aardig oplopen. Doe eens een gok. Wat denk je dat jij maandelijks kwijt bent aan streamingdiensten?

Met deze tool zie je of je gelijk hebt

Disclaimer: de prijzen die worden weergegeven in de tool zijn de prijzen die op dit moment worden aangeboden. Het kan dus afwijken van wat jij op het moment betaalt. Bij aanbod van meerdere abonnementsvormen, bijvoorbeeld bij Netflix, is steeds uitgegaan van een standaard abonnement.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Dit artikel is een partnerbijdrage.