Martijn Nicole Mafs

Woedende Nicole gooit wijn in het gezicht van haar MAFS-man Martijn

Het dondert in Italië. De huwelijksreis van Nicole en Martijn, die nog maar net elkaar eeuwige trouw hebben beloofd in Married at First Sight, dreigt compleet uit de hand te lopen. Nicole is zo boos dat ze zelfs een glas wijn in het gezicht van haar kersverse echtgenoot deponeert.

Ruzie Nicole en Martijn loopt uit de hand

De tweede kans die Martijn van Nicole krijgt, nadat hij haar vakkundig in de friendzone plaats en zij daarop uit een al dan niet rijdende auto springt, vergooit hij al snel. Na één onvertogen woord is het niet Martijn die de handdoek in de ring gooit, maar Nicole die haar glas wijn in zijn gezicht leegt. En wederom zijn de camera’s er zogenaamd niet om het vast te leggen, waardoor het tweede akkefietje in pak ‘m beet 24 uur tijd niet uitgezonden kan worden.

Lees ook: Nicole reageert op huwelijksreis: ‘Helaas minder mooie herinneringen’ 

Woedend

Nicole is furieus. Martijn heeft haar ‘heel erg getriggerd’ met een opmerking over haar rijstijl. “Hij weet precies hoe hij mij moet triggeren. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor voor wat er nu gebeurd is.”

Tijdens het diner is ze er klaar mee als het gesprek een kant opgaat, waardoor ze zich machteloos voelt. “Op dat moment heb ik uit machteloosheid wijn in zijn gezicht gegooid. Ik vind het heel rot dat ik dat gedaan heb. Dat is niet zo netjes, maar ik vind zijn acties ook niet zo netjes.”

Slechte rijstijl

Het boek Nicole is gesloten voor Martijn. Hij voelt zich niet veilig bij Nicole in de auto en zodra hij daar later op terugkomt, escaleert het. “Toen kwam ze daar net weer op terug met: ‘Jij vindt dat ik niet goed kan rijden.’ En toen zei ik: ‘Ik vind inderdaad dat jij niet kunt autorijden. Dat klopt.’ Dan voelt ze zich weer aangevallen, pakt ze een glas wijn en gooit dat in mijn gezicht.”

Niet alleen baalt Martijn ervan dat Nicole zoiets doet, hij vindt het ook zonde van de dure wijn. “Je gaat niet met glazen wijn gooien.”

Aflevering gemist? Je kunt het terugkijken bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL