Nicol Kremers

Nicol Kremers stelt boekpublicatie uit: ‘Het gaat niet goed’

Nicol Kremers heeft de publicatie van haar boek over haar ex Peter Gillis uitgesteld. Dat meldt het AD. Ze gaat momenteel ‘door een zware emotionele periode’ en wil haar boek waarschijnlijk ‘ergens volgend jaar’ uitbrengen om ‘nieuwe spanningen te voorkomen’.

‘Het gaat niet goed’

Volgens haar management heeft het uitstellen van de publicatie van het boek niet te maken met de lopende rechtszaak van Peter tegen Nicol. “We hebben dat juist niet afgewacht omdat het dan weer lijkt of we reageren op die uitspraak”, zegt Nicols manager Wouter van Dort.  “We hebben gewoon gezien dat het sinds die rechtszaak, toen ze weer met hem werd geconfronteerd en zelfs werd uitgelachen, niet goed gaat met haar.”

Lees ook: Nicol Kremers naakt in Playboy: ‘Ik dop mijn eigen boontjes’

Geheimhoudingsplicht

Peter Gillis heeft een rechtszaak aangespannen tegen Nicol, omdat hij meent dat zij zich niet aan een geheimhoudingsplicht houdt. Hij wil niet dat Nicol zich in de media uitlaat over hun jarenlange relatie en wil inzage in het boek voordat het gepubliceerd wordt. Peter wil zeker weten dat er in zijn boek geen dingen staan die de geheimhoudingsplicht zouden overtreden. Op 30 november doet de rechtbank uitspraak in het kort geding van Peter tegen Nicol.

Bron: AD
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.