You

Zien: Netflix deelt trailer van het tweede deel van ‘YOU’ seizoen 4

De eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen van ‘YOU’ staan op Netflix. En wij moeten bekennen: die hebben we natuurlijk meteen allemaal uitgekeken. Helaas moeten we nu een paar weken wachten op de tweede reeks afleveringen. En Netflix heeft de trailer van deze afleveringen alvast gedeeld. 

Let op: dit artikel bevat een paar spoilers over seizoen 4 van ‘YOU’

Seizoen 4 van YOU

In seizoen 4 van YOU heeft Joe de Verenigde Staten ingeruild voor Groot-Brittannië, waar hij nu onder de naam ‘Jonathan’ werkt als professor op een universiteit. Hij verhuisde naar Europa om zijn grote liefde Marianne te vinden, maar toen hij haar gevonden had vluchtte ze weg. Joe wilde eigenlijk beginnen aan een nieuw leven, maar raakt al snel verwikkeld in een ingewikkelde situatie waarbij het erop lijkt dat iemand hem er probeert in te luizen. Diegene weet waarschijnlijk van Joe’s verleden af. 

Lees ook: Oeps: kijkers spotten een grappig foutje in het nieuwe seizoen van ‘YOU’

Spannende trailer

Om ons alvast klaar te maken voor het tweede deel van seizoen 4 heeft Netflix de trailer gedeeld. En daar komt een bijzonder moment in voor. Het lijkt er namelijk op dat Love weer terug is. Op het antwoord hoe dat precies zit moeten we helaas nog even wachten. Het tweede deel is vanaf 9 maart te zien op Netflix. 

Bron: Grazia, Netflix
Foto: Netflix

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.