Bird Box

Netflix kondigt tweede deel van succesfilm ‘Bird Box’ aan

Weet je nog? In 2018 kwam Netflix met de spannende thriller ‘Bird Box’, die de hele wereld overging. Iedereen had het over deze film en het groeide uit tot een online hype. Veel mensen vroegen zich af of er een vervolg zou komen. En nu, vijf jaar later, maakt Netflix bekend dat een tweede deel eraan komt. 

Het tweede deel belooft net zo spannend te worden als het eerste deel…

Bird Box

In ‘Bird Box’ moet Malorie (Sandra Bullock) in een post-apocalyptische wereld met haar kinderen een gevaarlijke tocht maken door de bossen en langs de rivier. Hun doel is om op de enige plek te komen waar ze worden beschermd. Tijdens de tocht moeten ze geblindoekt blijven. 

Bird Box Barcelona

Waar het eerste deel zich afspeelt in de Verenigde Staten, zal het tweede deel in Barcelona plaatsvinden. In dit deel zal Sandra niet meespelen. ‘Bird Box Barcelona’ gaat over Sebastian, die in de verlaten straten van Barcelona moet overleven. Hij vormt bondjes met andere overlevenden en probeert uit de stad te vluchten. Ondertussen ontstaat er nog een gevaarlijke dreiging.

Binnenkort al te zien

Kun jij net als ons niet wachten op ‘Bird Box Barcelona’ dan heb je geluk, want de film staat binnenkort al op Netflix. Vanaf 14 juli is de film te zien. Hieronder kun je vast de eerste beelden bekijken.

Bron: RTL Boulevard
Foto: Netflix

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.