Mr Frank Visser

Kijkers ‘Mr. Frank Visser’ raken niet uitgepraat over heftige burenruzie

In een gloednieuwe aflevering van Mr. Frank Visser loopt een burenruzie tussen twee Miranda’s volledig uit de hand. Inmiddels is de hele buurt erbij betrokken.

Uit de hand gelopen

De ruzie tussen de buurvrouwen uit Maastricht – die allebei Miranda heten – begint vrij onschuldig. Maar al snel slaan kleine irritaties om in een uit de hand gelopen burenruzie. Het is zelfs zo ernstig dat één van de Miranda’s een beveiligingscamera heeft opgehangen, omdat ze zich niet meer veilig voelt. Ook slikt ze medicijnen om rustig te worden en huilt ze meerdere keren per dag. Miranda beweert dat ze wordt bedreigd, is aangerand door haar buurman en wordt uitgescholden. “Ze noemen me aquariumhoer, omdat we een aquarium hebben.”

Irritant en gemeen

Als Viktor bij Miranda en Jos langsgaat, leggen zij de schuld bij hun buren. “Het is gewoon een irritant gemeen mens. Ze daagt ons constant uit en roept van alles”, vertelt ze. Van het verhaal dat Jos de buurvrouw probeerde te zoenen is volgens haar niets waar. “Een zwerver zou er nog niet overheen gaan”, aldus Miranda. Ze storen zich enorm aan de beveiligingscamera die op hun gericht staat.

Heftige aflevering

Bij de uitspraak van Mr. Frank Visser is te zien dat inmiddels de hele buurt bij de burenruzie betrokken is. Het loopt dat ook flink uit de hand. Mr. Frank Visser legt de koppels een contactverbod op. “Dus niet meer schelden, roddelen, enzovoort.” Ook mag de beveiligingscamera niet meer op Miranda en Jos gericht zijn. Als het contactverbod verbroken wordt, moeten ze honderd euro aan hun buren betalen. Kijkers raken niet uitgepraat op Twitter. “Totale verwarring na het terugkijken”, schrijft iemand. “Ik heb nazorg nodig”, reageert een ander. Ook presentator Viktor Brand wil even wat kwijt over de aflevering: “Bedankt voor het kijken en voor alle reacties! Ik neem even een kopje thee en een paracetamolletje. Tot volgende week!”

Lees ook: Kijkers Chateau Meiland gieren om bespionerende Martien en Maxime


Bekijk de volledige aflevering hier.