monique-westenberg-cadeau-andre

Monique Westenberg over wens tweede kind: ‘Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden’

Monique Westenberg en André Hazes zouden graag een tweede kindje willen. Dat maakt de blondine bekend in een interview met LINDA.

Ingevroren

Hoewel André volgens Monique vaker tegen zijn vrienden grapt dat het tijd wordt voor een zusje voor André Junior, vertelt zij zich eerst nog even op hun gein te willen focussen. “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden”, vertelt ze. “André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

Terugplaatsingen

Daarnaast vertelt Monique dat ze het afgelopen jaar al hadden geprobeerd om een tweede kind te krijgen. Zo heeft ze twee terugplaatsingen gehad. “Nog voor de zomer, maar die zijn allebei mislukt. Dat kwam er ook nog eens bij. Hormonen doen heel veel met je lichaam en geest, je wordt er niet leuker van. Je hebt het er allemaal graag voor over – ik bedoel, kijk eens wat voor een geweldig kind ik rond heb lopen – maar toch, het was niet niks. We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.”

Bron: Show.nl

Lees ook: Isabelle: Monique Westenberg: ‘Ik voelde dat Bridget geen blijvertje was’

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.