Monique Smit weer thuis uit het ziekenhuis

Monique Smit: ‘Ik zat op het randje van een postnatale depressie’

Monique Smit is sinds juli de trotse moeder van Noah en Luca. Toch geeft de blondine toe niet altijd op een roze wolk te hebben gezeten. 

Monique Smit is sinds juli de trotse moeder van Noah en Luca. Toch geeft de blondine toe niet altijd op een roze wolk te hebben gezeten.

Dat vertelt ze in een openhartig interview met het tijdschrift Kek Mama.

Dubbele borstontsteking

Na de geboorte van Noah in 2015 stond de zangeres binnen vijf weken alweer op de première van haar eigen theatershow. “Ik kwam met een flinke knip uit de bevalling”, vertelt Monique. “Ik had een dubbele borstontsteking en was alleen maar bezig met borstvoeding, dag en nacht – want dat kon Martijn natuurlijk niet van me overnemen. Pas na drie maanden kon ik een beetje genieten.”

Gelukkig verliep de geboorte van haar zoontje Lua afgelopen juli heel anders. Zo bezocht de blondine een maand na de bevalling samen met haar vriendinnen een festival. “Zo heerlijk om na een maand, weer even Monique te zijn. Ik word een vrolijker mens als ik ook dingen voor mezelf doe.”

Lees ook: Monique Smit: ‘Ik blijf fan van Sint en Piet’

Miskraam

In het interview vertelt Monique ook over haar eerdere miskraam.”Martijn was jarig, die dag. De visite was er nog toen ik een bloeding kreeg.” Volgens de zangeres was het nog heel pril, maar viel het haar zwaarder dan ze had verwacht. “We verheugden ons zo op dit kindje.”

De maand erop lukte het haar gelukkig om weer zwanger te raken. “Ik mag mijn handjes dichtknijpen”, vertelt de zangeres hierover. Wanneer er gevraagd wordt naar een derde kind, sluit Monique niets uit. “We kijken wel hoe het loopt.”

Bron: Kek Mama, RTL Boulevard

Lees ook: Monique Smit is bevallen van zoontje en deelt té zoete foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen