André Hazes En Monique

Monique reageert op breuk André: ‘Ik zag het niet aankomen’

De breuk tussen Monique Westenberg en André Hazes was een keus van de zanger. Dat meldt Monique woensdag op Instagram.

‘Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan’, schrijft zijn ex-verloofde. ‘Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten.’

Abrupt

Monique noemt de keuze van André om weg te gaan abrupt. ‘Ik heb het niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.’ Het belangrijkste vindt ze dat haar zoon nu opgroeit in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Thuis

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. De tijdelijke breuk vormde de inspiratie voor zijn laatste album Thuis, waarop hij tot in detail over zijn turbulente liefdesleven zingt.

Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen.

https://www.instagram.com/p/CMPz0vSgJbE/