Monique uit Married at First Sight

Monique uit MAFS vertelt over gastric bypass: ‘Beste beslissing voor mijn gezondheid’

Monique van Zessen, die in 2021 meedeed aan Married at First Sight, vertelt een jaar na haar gastric bypass-operatie dat ze nog altijd blij is met haar keuze voor deze operatie. “Tot nu toe nog steeds de beste beslissing voor mijn gezondheid”, schrijft ze op Instagram. 

Na de operatie verloor Monique veel kilo’s en ging ze van maat XXL naar M. “Inmiddels heb ik een stabiel gewicht en ben ik bijna 30 kilo lichter.”

Geen negatieve ervaringen

Ook schrijft ze dat ze helemaal geen negatieve ervaringen heeft gehad door de operatie. Denk bijvoorbeeld aan dumpings en hypo’s die je na een gastric bypass kan ervaren. Monique vertelt dat ze inmiddels bijna alles weer kan eten en drinken, al gaat dat natuurlijk wel in kleinere porties. “Maar genieten van eten en drinken doe ik nog steeds.”

Lees ook: Dít is de nieuwe vriend van Monique uit Married at First Sight

Positiviteit

“Natuurlijk zijn er voor en tegens wat betreft deze operatie en dat mag ook natuurlijk, iedereen heeft zijn eigen mening en oordeel. Maar voor mij persoonlijk heeft het mij tot nu toe alleen maar positiviteit en vooral gelukkig zijn met jezelf gebracht.”

Bron: Instagram
Foto: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.