Emotioneel bericht van Miljuschka Witzenhausen over moeder Astrid Holleeder

Miljuschka Witzenhausen plaatst een emotioneel bericht op Instagram nadat haar oom Willem Holleeder gisteren werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Miljuschka Witzenhausen plaatst een emotioneel bericht op Instagram nadat haar oom Willem Holleeder gisteren werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Ik wil je nooit missen

“Lieve mama, zij aan zij met jou. Zo is het altijd geweest”, begint Miljuschka het bericht naar haar moeder Astrid Holleeder. “We stonden er samen voor en hebben het samen gered. Zij aan zij met jou. Ik wens voor altijd. Ik wil je nooit hoeven missen”. Astrid getuigde samen met haar zus Sonja tegen haar broer. Volgens de rechtbank van Amsterdam is Willem Holleeder schuldig aan de liquidaties op Cor van Hout (2003), Willem Endstra, Kees Houtman (2005) en Thomas van der Bijl (2006). Hij werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De advocaat van Holleeder maakte gisteren bekend dat hij in hoger beroep gaat.

Lees ook: Actrice Marit van Bohemen kijkt met trots terug op Judas

Dood ligt op de loer

Miljuschka bewondert haar moeders kracht om door te gaan en respecteert al haar beslissingen. “Kun je geen advocaat meer zijn dan wordt je gewoon schrijfster. Je laat me zien dat alles mogelijk is, zelfs als je niet naar buiten kunt”. Astrid schreef twee succesvolle boeken over haar broer: Judas en Dagboek van een getuige. Vandaag verschijnt haar derde boek: Familiegeheimen. Daarin vertelt ze over het leven van haar en haar familie voor, tijdens en na het proces tegen Holleeder. “Met een ijzere discipline heb je je er toe gezet, met ons te delen, hoe jouw/ons leven eruit ziet, als je zo’n levensveranderende stap zet. Omdat je vond dat jouw lezers daar recht op hebben. Ze hebben je vanaf het begin gevolgd en hebben ook recht op een afloop”, vertelt Miljuschka. Ze eindigt het bericht met emotionele woorden: “Een goede afloop, een keuze voor het leven, ook al ligt de dood op de loer. Ik hou van jou, mama.”

Familiegeheimen van Astrid Holleeder is vanaf nu te bestellen:

Bekijk de Instagram-post van Miljuschka hieronder:

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve mama, Zij aan zij met jou. Zo is het altijd geweest. We stonden er samen voor en hebben het samen gered. Zij aan zij met jou. Ik wens voor altijd. Ik wil je nooit hoeven missen. Ik respecteer al je beslissingen en bewonder je kracht om door te gaan. Kun je geen advocaat meer zijn dan wordt je gewoon schrijfster. Je laat me zien dat alles mogelijk is, zelfs als je niet naar buiten kunt. Met een ijzere discipline heb je je er toe gezet, met ons te delen, hoe jouw/ons leven eruit ziet, als je zo'n levensveranderende stap zet. Omdat je vond dat jouw lezers daar recht op hebben. Ze hebben je vanaf het begin gevolgd en hebben ook recht op een afloop. Een goede afloop, een keuze voor het leven, ook al ligt de dood op de loer. Ik hou van jou, mama❤️

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen