Meghan en Harry bij kroning

Is Meghan niet ‘dapper genoeg’ om bij Harry te zijn tijdens de kroning?

Volgens Paul Burrell, een ingewijde van het paleis, zal Prins Harry zonder Meghan terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. Speciaal voor de kroning van Koning Charles. Hoe zit dat precies?

Is Meghan aanwezig bij de kroning van prins Charles?

Paul Burrell, de 64-jarige ingewijde van het paleis, zegt dat de koning “de morele hoogte heeft behouden” door de hertog en hertogin van Sussex uit te nodigen. Burrell voegt eraan toe dat “de bal nu in het kamp van Harry en Meghan ligt”. Het paar moet hun aanwezigheid bij het grote evenement op 6 mei nog bevestigen. Maar Burrell laat weten dat, als ze besluiten te gaan, het “ongelooflijk ongemakkelijk” voor hen zal zijn om zich met de koninklijke familie te herenigen. Vooral Meghan. Zijn ze bereid om verantwoording af te leggen? “Ik denk niet dat Meghan dapper of sterk genoeg is om daar te zijn,” aldus Burrell.

Burrell zegt ook dat het moeilijk zal zijn voor Harry om koningin-consort Camilla te zien bij de kroning. Dat heeft te maken met het feit dat zij “op de plek zal zijn waar zijn moeder had kunnen zijn”. Harry valt zijn stiefmoeder aan in zijn debuutmemoires Reserve (in het Engels: Spare) waarin hij beweert dat hij en zijn broer Prins William hun vader smeekten niet met haar te trouwen. De hertog van Sussex noemt Camilla ook op verschillende plaatsen in zijn explosieve boek “de andere vrouw” en zegt dat hij vreesde dat zij een “wrede stiefmoeder” zou zijn.

In een interview met Closer Magazine zegt Paul dat Harry “Camilla de schuld geeft van dingen die ze niet heeft gedaan”. Harry beaamt dat het “pijnlijk” voor hem zal zijn om bij de kroning van Koning Charles te zijn. Een woordvoerder van het paar onthult: “Ik kan bevestigen dat de hertog onlangs e-mailcorrespondentie heeft ontvangen van het kantoor van Zijne Majesteit met betrekking tot de kroning.” Maar ze voegt eraan toe: “Een onmiddellijke beslissing over of de hertog en hertogin de kroning zullen bijwonen, zal op dit moment niet door ons worden bekendgemaakt.”

Reserve

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Reserve Prins Harry
Bekijk bij bol.com

Lees ook: 7 opzienbarende onthullingen in Harry’s autobiografie Reserve

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Bron: Mirror