maxime meiland en claire

Maxime Meiland over vader Claire: ‘Hij wilde een abortus’

Inmiddels is de familie Meiland enorm gelukkig met Claire, de 3-jarige dochter van Maxime. Maar toen de 24-jarige zwanger raakte, was dit een ander verhaal.

In ‘VIVA Mama’ vertelt de realityster hier openhartig over.

‘Ze vonden me te jong’

Maxime raakte zwanger toen ze 21 jaar was. “Mijn moeder heeft altijd gezegd dat ik moet doen wat goed voor mij voelt”, vertelt ze. “Maar mijn vader en zus waren er erg op tegen. Ze vonden me te jong en dachten dat een baby mijn leven zou verpesten. Papa heeft twee weken niet tegen me gepraat terwijl hij naast me woonde.”

Hoewel ze een afspraak had bij de abortuskliniek, besloot ze het toch niet te doen. “Bij de tweede keer ging de mevrouw van de kliniek kort uitleggen wat een abortus inhield. Ze zei dat ik het hele weekend onder begeleiding thuis moest blijven, omdat ik zo erg zou bloeden. Toen kwam het besef: wat ben ik eigenlijk aan het doen? Waarom zou ik een kind weghalen? Dat voelde opeens zó slecht.”

Maxime vertelt dat Claire’s vader mee wilde gaan naar de kliniek om haar te steunen. “Maar toen ik besloot om het kind niet weg te halen, was het van: ‘Ik hoef je niet meer te spreken, doei'”.

‘Ik was de schuldige’

Toen ze zes maanden zwanger was, had er nog een gesprek met hem plaatsgevonden. Maxime was hier zelf niet bij. “Ik was de schuldige vond die familie (…) Het ergste vond ik dat ze zeiden: ‘Als het kindje vier jaar oud is, wanneer ze herinneringen gaat krijgen, dan komen we misschien een keer langs.'” Maar Maxime was er klaar mee: “Hoe haal je het in je hoofd?”

Bron: Viva, RTL Boulevard
Foto: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen