mattie valk

Mattie Valk vraagt Yvonne Coldeweijer om verleden met rust te laten: ‘Alles is besproken’

Mattie Valk en zijn ex-vriendin Kirsten Willemstein hebben op Instagram aan Yvonne Coldeweijer gevraagd om hun verleden met rust te laten. Dit doen zij nadat Coldeweijer meerdere keren schreef dat Valk over zijn relatiebreuk heeft gelogen. 

In goede harmonie

“We zijn geschrokken van het feit dat we gedwongen worden om nu opnieuw op deze situatie van jaren geleden te reageren”, schrijven Valk en zijn ex in een bericht aan Coldeweijer. Ze vertellen dat ze ‘in goede harmonie zijn’ met elkaar en dat ze daarom namens hen beiden reageren. De twee vragen Coldeweijer ‘met klem’ te stoppen. Volgens de twee is alles namelijk besproken en zijn er ook kinderen in het spel.

Lees ook: Mattie Valk en partner na 4 jaar uit elkaar

Berichtgeving van Yvonne Coldeweijer

In 2016 was de relatiebreuk tussen Valk en zijn ex groot nieuws. De radio-dj vertelde dat hij ontdekte dat hij niet de biologische vader is van de tweeling waarvan Willemstein was bevallen. Coldeweijer beweert nu dat Valk een vruchtbaarheidsprobleem heeft en dat hij en zijn ex van elkaar wisten dat ze regelmatig vreemdgingen. Bronnen vertellen tegen Coldeweijer dat hij al wist dat hij niet de biologische vader van de kinderen was. 

Volgens de ‘juicevlogger’ trok Valk zich terug als vader, nadat de kinderen te vroeg werden geboren. Toentertijd liet hij weten dat hij er “vol ongeloof” achter was gekomen dat hij niet de biologische vader is. 

Andere relatiebreuk

Eerder deze week was Valk in het nieuws omdat hij bekendmaakte dat zijn relatie met Jamy na vier jaar voorbij is. Op de radio vertelde hij: dat ze in ‘vriendschap’ uit elkaar zijn gegaan.

Bron: Instagram, NU.nl
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.