Marian B&b Vol Liefde

Marian uit B&B Vol Liefde zet Portugese villa te koop: ‘Ik voel mij niet meer op mijn gemak’

“Ik heb toch wel een beetje droevig nieuws vandaag. Ik heb besloten om mijn huis te verkopen. Ik weet er geen raad mee na alles wat hier gebeurd is.”  Opgelicht Marian doelt op de doodsbedreigingen en oplichterspraktijken door een oud-medewerker van haar. Ze zou voor 125.000 euro zijn opgelicht. Een tijdlang heeft ze ondergedoken gezeten…

“Ik heb toch wel een beetje droevig nieuws vandaag. Ik heb besloten om mijn huis te verkopen. Ik weet er geen raad mee na alles wat hier gebeurd is.” 

Opgelicht

Marian doelt op de doodsbedreigingen en oplichterspraktijken door een oud-medewerker van haar. Ze zou voor 125.000 euro zijn opgelicht. Een tijdlang heeft ze ondergedoken gezeten in Nederland, waarna ze weer is teruggegaan naar haar huis in de Algarve. Hier is ze tot de conclusie gekomen dat ze zich daar niet meer op haar gemak voelt. 

Lees ook: Zien: schattige gezinsuitbreiding voor B&B Vol Liefde-Marian

Helemaal kapot gemaakt

“Dat meisje heeft me gewoon helemaal kapot gemaakt”, vertelt ze. “Ik denk er iedere dag aan en ben zo belazerd. Hier in dat huis voel ik me ook niet lekker, dus vanaf vandaag is mijn beautiful villa te koop. Dus mensen die willen reageren, die hoor ik graag.”

Bron: Instagram
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.