Mamma Mia!

Voor alle dancing queens: Mamma Mia! The Party komt naar Nederland

Van ‘Dancing Queen’ tot ‘Gimme Gimme Gimme’ en ‘Lay All Your Love On Me’ tot ‘Angeleyes’: zing jij alle ABBA-nummers feilloos mee? Dan word je vast heel blij van het nieuws dat Mamma Mia The Party naar Nederland komt. Ja, echt waar!

En de kaartverkoop is al gestart!

Mamma Mia! The Party

Tijdens Mamma Mia! The Party schuif je aan bij een feestelijk 4-gangen diner en een afterparty die in het teken staan van de grootste ABBA-hits. In Stockholm en Londen kon je al genieten van Mamma Mia! The Party, maar nu komt het voor de eerste keer naar Nederland, Rotterdam om precies te zijn. De show zal daar vanaf september 2024 tien weken te zien zijn.

Inspiratie

Het idee voor Mamma Mia! The Party is bedacht door ABBA’s Björn Ulvaeus tijdens de opnames van Mamma Mia! The Movie in 2007. De zon, de sfeer, de binnenpleinen vol met bloemen en de gastvrijheid van de Grieken inspireerden het ABBA-lid. Na het grote succes van de film en de musical, kwamen enorm veel toeristen naar het Griekse eiland Skopelos, waar de film werd opgenomen. Dat was voor Björn hét bewijs dat mensen onderdeel wilden zijn van het verhaal. En zo werd het idee voor een dinnerparty verder uitgewerkt.

Björn laat weten dat hij niet kan wachten om de mensen in Rotterdam te verwelkomen door de beroemde blauwe deuren om de werkelijke unieke smaak van Griekse gastvrijheid te laten ervaren. 

4-gangendiner

Speciaal voor Mamma Mia! The Party wordt de Venue in Rotterdam omgebouwd tot Nikos Taverna, waar je je kunt onderdompelen in de Griekse sferen. In het midden van het publiek speelt het aangrijpende liefdesverhaal zich af met de welbekende ABBA-hits. Ondertussen geniet je van een Mediterraans 4-gangendiner. Na het eten en de show verandert het in een dansvloer, waar je kunt dansen tijdens de afterparty. Als dat geen groot spektakel wordt…

Bron: Marie Claire, Mamma Mia! The Party
Foto: Universal Pictures

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.