Freddy en Sylvia

MAFS-Sylvia deelt goed nieuws: ‘Laatste kuur’

Goed nieuws voor Sylvia, bekend van haar deelname aan Married at First Sight: ze heeft haar laatste kuur achter de rug. Dat laat de blondine weten op Instagram.

‘Spannend’

In een video laat Sylvia weten dat ze onderweg is naar haar laatste kuur van immuuntherapie van ruim een jaar. “Ik moet zeggen dat ik het spannend vind om losgelaten te worden, want uiteindelijk houdt het op: het spul dat jou beschermt tegen kanker”, vertelt ze. “Maar ja, dat heet weer vertrouwen krijgen in je lichaam. En dat is me ook gelukt met de borstkanker, dus dat gaat me deze keer ook lukken.’

Sylvia denkt wel dat het wel even zal duren. “Want de eerste keer dat je zonder kuur bent en weer gecontroleerd wordt, dat zijn altijd wel dingetjes.”

Even later deelt Sylvia een foto waar te zien is hoe ze door het personeel werd verrast met vlaggetjes in haar kamer.

Longkanker

In de laatste aflevering van het vorige seizoen was te zien dat er bij Sylvia longkanker was geconstateerd. Om deze reden kapte zij haar huwelijk met Freddy af, want ze wilde niet dat hij de dupe zou worden van haar ziekte.

Updates

Sindsdien heeft de blondine regelmatig online updates gegeven over haar gezondheid. Zo liet ze weten dat er na verschillende behandelingen een witte vlek op haar long te zien was tijdens een PET-scan. Gelukkig bleek het een paar dagen later om een ontsteking te gaan.

Eind oktober deelde ze voor het laatst goed nieuws. De tumor in haar long is niet meer actief en de artsen hebben geen kwaadaardige cellen meer gevonden.

Bron: Instagram
Foto: RTL