mick daisy

MAFS-kijkers raken niet uitgepraat over Daisy: ‘Geen zelfreflectie’

Gisteravond keken er ruim 1,2 miljoen mensen naar een nieuwe aflevering van Married at First Sight. Het was vooral Daisy die de aandacht trok.

Aflevering

In de uitzending was te zien hoe de kandidaten elkaar ontmoeten tijdens het zogenoemde ‘koppelsweekend’. Alle stellen werden naar voren geroepen voor een gesprek met de experts.

Mick en Daisy

Vooral het gesprek van Mick en Daisy maakte veel los. Daisy gaf aan dat haar partner totaal geen interesse in haar toonde. “Hij stond eerder toe te kijken hoe ik de koffers in de auto gooide, dan dat hij dacht ik help je even.” Mick gaf hierop aan dat het voor hem in een hoog tempo ging. “Voordat ik überhaupt een hand uit kon steken, lag de koffer al in de auto.”

Volgens Mick was Daisy niet op haar gemak, maar die uitspraak valt bij de blondine in het verkeerde keelgat. “Ík was wel op mijn gemak, maar jíj was niet op je gemak. Dus hoe kan je zeggen dat ik niet op mijn gemak was?”

Enkel

Vervolgens komt het breken van haar enkel ter sprake. “Als ik letterlijk mijn enkel breek voor je neus, en iemand zegt tegen je ‘Ik ga je echt nu niet aanraken hoor’. Toen dacht ik ten eerste: oke, ik kom zelf wel omhoog… En ten tweede dacht ik, al was ik een onbekende? Je kunt toch wel helpen.” Dit valt bij Mick niet in goede aarde. “Ik denk dat het belangrijk is wat er nu door me heen gaat”, aldus de Amsterdammer. “Ik denk wel dat er nu een hele hoge hartslag is en ik heb dit wel heel anders beleefd.” Mick legde uit dat hij in zijn ogen niets verkeerd had gedaan en alles heeft gedaan om het te regelen. “Er wordt net iets met fatsoen benoemd, en dat klopt niet. Dat is niet terecht.”

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de aflevering en het was vooral Daisy die de aandacht trok. Veel kijkers namen het op voor Mick en vonden dat de blondine wel wat meer naar zichzelf zou mogen kijken tijdens het gesprek met de experts. “Daisy, je zegt dat je de echte Mick niet hebt gezien. Zou het misschien óók iets te maken hebben met jouw opstelling?”, aldus een kijker. Iemand anders: “Mick gaat na deze uitzending zoveel berichtjes krijgen van leuke lieve vrouwen”.

Bron: Twitter
Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen