Martijn En Nicole Mafs

Bijzonder: nieuw MAFS-bruidspaar heeft dezelfde vrienden

Er is een gloednieuw seizoen van Married at First Sight gestart op RTL 4 en bij Videoland. Aan Martijn en Nicole de eer om als eerste bruidspaar elkaar eeuwige trouw te beloven. Maar kennen ze elkaar al? Zodra Martijn plaatsneemt in de trouwzaal ziet hij dat zijn aanstaande vrouw een paar bekende gezichten heeft meegenomen.

Bruidspaar in MAFS delen dezelfde vrienden

Dat ze allebei gek zijn op Ibiza, is niet de enige reden waarom de MAFS-experts Martijn en Nicole aan elkaar koppelen. Dat de twee dezelfde vrienden delen, hadden ze waarschijnlijk niet verwacht. Bovendien woont Nicole in Amsterdam en Martijn in Brabant, dus hoe groot is de kans? Nou ja, als je al jaren op hetzelfde eiland bivakkeert tijdens de vakanties en van uitgaan houdt, heel groot.

Lees ook: MAFS-Sonny en Dylan: ‘Als je hebt meegedaan aan MAFS kun je alles aan’

Bijzondere match

“Grappig genoeg zit er een enorme overlap in”, zegt Martijn, die al eerder getrouwd is. “We kennen elkaar allemaal van het uitgaansleven. Hoe mooi is dit, dat dit zo samengaat?” Toeval bestaat niet, beweert de bruidegom. Al had hij niet verwacht deze gezichten in de zaal te zien. “Dit is nu al een mooie match.”

Zouden de experts het dit keer opnieuw goed hebben? Dat moet nog blijken. Married at First Sight is drie keer per week, op dinsdag, woensdag en donderdag, te zien. De volgende aflevering kun je alvast vooruit kijken bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL