Married at First Sight Australia 2019

MAFS Australia-fans, opgelet: het dramatische format komt naar Nederland

Leuk nieuws voor liefhebbers van Married at First Sight Australia: het format, dat een stuk dramatischer is dan op de Nederlandse televisie te zien is, komt binnenkort ook naar ons land.

Dat maakt Videoland bekend.

Married at First Sight Australia

Married at First Sight Australia is al tijden enorm populair op de streamingdienst. In tegenstelling tot de versie op de Nederlandse televisie, is dit format een stuk dramatischer. Ook brengen de verschillende koppels veel meer tijd door met elkaar.

Format

Hoe het precies in elkaar steekt? Allereerst ontmoeten alle koppels elkaar voor het eerst bij het altaar, waarna ze samen op huwelijksreis gaan. Vervolgens brengen ze een week bij zowel de bruid als de bruidegom thuis door. In de laatste fase van het experiment wonen ze meerdere weken samen in een klein appartement in Sydney.

Ondertussen ontmoeten de koppels elkaar verschillende keren tijdens de zogenoemde ‘dinner dates’. Ze gaan dan met z’n allen dineren en hebben een moment om met elkaar over het experiment te praten. Gezellig, zou je denken, maar dit is niet altijd het geval. In het programma leiden deze dates vaak tot een hoop drama, chaos en soms zelfs tot overspel.

Tot slot is er in het programma elke week een keuzemoment: willen de koppels nog met elkaar door of willen ze liever vertrekken? Wanneer één persoon weg wil, maar de ander wil blijven, moeten ze toch nog een week met elkaar door.

Het is nog niet bekend wanneer de Nederlandse versie van Married at First Sight Australia te zien zal zijn.

Lees ook: gescript of echt? Dít zijn de geheimen achter Married at First Sight Australia

Bron: RTL Boulevard
Foto: Videoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen