Linda De Mol En Partner Jeroen Rietbergen

Linda de Mol knuffelend gespot met Jeroen Rietbergen op dag dat zedenzaak wordt gesponeerd

Linda de Mol is opnieuw samen gespot met Jeroen Rietbergen. De twee zijn knuffelend vastgelegd door de fotograaf van Story terwijl ze de hond uitlaten. De timing is opvallend, omdat op de dag dat deze foto’s uitkomen, ook de rechtszaak die tegen Jeroen Rietbergen is aangespannen, is geseponeerd.

Linda de Mol weer samen met Jeroen Rietbergen?

Het gonst van de geruchten dat Linda de Mol zich heeft verzoend met Jeroen Rietbergen. Hoewel ze zelf er niks over kwijt wil, en haar manager evenmin, moeten nieuwsgierige mensen het doen met de foto’s die deze week zijn gepubliceerd. Daarop zien de twee er zichtbaar comfortabel en innig uit met elkaar. Bij de foto’s kopt het blad: ‘Seksschandaal legde bom onder hun relatie, maar Linda de Mol laat grote liefde Jeroen nu nooit meer los.’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Lees ook: Noa Vahle steunt moeder Linda de Mol in relatie met Jeroen Rietbergen: ‘Ik wil dat ze gelukkig wordt’

Rechtszaak

Op dezelfde dag als de publicatie van deze foto’s wordt bekend dat Jeroen toch niet wordt vervolgd voor verkrachting van Nienke Wijnhoven, een oud-deelneemster van The Voice of Holland. Er zou te weinig bewijs zijn om de voormalig bandleider van The Voice te vervolgen.

“Het OM is ervan overtuigd dat een behandeling op een openbare terechtzitting tot een vrijspraak zal leiden en daarom zal de zaak worden geseponeerd”, luidt de verklaring. Jeroen is ‘dankbaar en opgelucht’ dat het niet tot een vervolging komt. Volgens zijn advocaat is het sepot volledig terecht.

Lees ook: Linda de Mol: ‘Dat iemand waar je zo van houdt, zich zo blijkt te misdragen bij jonge vrouwen’

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP