Jeroen Rietbergen, Linda de Mol, Noah Vahle en Julian Vahle

Noa Vahle steunt moeder Linda de Mol in relatie met Jeroen Rietbergen: ‘Ik wil dat ze gelukkig wordt’

Shownieuws had laatst een primeur in handen: Linda de Mol, zus van grote baas John de Mol, was in Parijs op de gevoelige plaat vastgelegd met Jeroen Rietbergen. Haar ex, en inmiddels persona non grata in Hillywood door zijn seksueel grensoverschrijdende gedrag achter de schermen bij The Voice. Linda’s dochter Noa Vahle vindt er wat van.

Noa Vahle over de relatie van haar moeder

Linda de Mol wil niet zeggen dat ze officieel samen is met Jeroen, die inmiddels te boek staat als de man die meerdere keren een scheve schaats rijdt én zich behoorlijk onprofessioneel op de werkvloer heeft gedragen. Om het maar zacht uit te drukken.

Noa vertelt in Vandaag Inside dat ze wel begrijpt dat haar moeder het een en ander uit te zoeken heeft met de man met wie ze zoveel jaar samen is geweest. “Volgens mij zit je in een constant conflict tussen heel erg boos zijn op iemand en ook van iemand houden”, zegt ze. Het is voor het eerst dat ze zich uitlaat over de situatie.

Conflict

Dat conflict is voor Noa op een andere manier ook herkenbaar. “Natuurlijk ben ik boos, teleurgesteld en verdrietig. Maar je vergeet ook niet dat iemand een goed mens is en dat hij goede dingen heeft gedaan voor mij, voor mijn broer en voor mijn moeder.” Noa gunt haar moeder vanzelfsprekend de wereld. “Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt”, stelt ze.

Steun

Er gonzen geruchten dat er bonje is ontstaan tussen moeder en dochter, maar daar is volgens Noa niets van waar. Het raakt haar dat mensen op die manier over hen praten. “Als mensen zeggen dat ik haar niet steun of ruzie met haar heb, dan vind ik dat heel vervelend om te horen. Het is gewoon niet zo.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP