Lidl Elektrische Fiets

Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Lidl verkoopt een mooie fiets voor minder dan 1300 euro

Ben je om wat elektrische fietsen betreft, maar heb je nog niet de ideale fiets gevonden? Misschien is de nieuwe e-bike van Lidl wel iets voor jou.

Elektrische fiets van Lidl

De nieuwe elektrische fiets van Lidl, ook wel de CRIVIT Urban E-Bike genoemd, is een sportieve fiets met een minimalistisch design. Onze voorkeur gaat uit naar de crèmevariant met lage instap – die volgens de website binnenkort leverbaar is -, maar er is ook een zwarte versie met stang. Beide fietsen kosten € 1299.

De e-bike heeft een krachtige accu die zich in het framebuis bevindt. Om ‘m op te laden kun je de accu makkelijk verwijderen. Met een capaciteit van 360 W kun je tot 70 kilometer fietsen.

Lees ook: Hoe kies je de juiste elektrische fiets?

Krachtpatser

Volgens Lidl is deze elektrische fiets een echte krachtpatser. Hij accelereert van 0 tot 25 kilometer per uur in enkele seconden. De fiets heeft een ingebouwde koppelsensor die zorgt voor een natuurlijke rijervaring zonder dat je versnellingen nodig hebt en heeft vijf ondersteuningsniveaus voor een aangename rijervaring.

Door de carbon riemaandrijving is de e-bike duurzaam en onderhoudsarm. Bovendien krijg je bij aankoop van de fiets vijf jaar garantie op het frame en twee jaar garantie op de accu en e-bike.

Lees ook: Zóveel calorieën verbrand je op de elektrische fiets

Benieuwd geworden? Bekijk hier de crème-fiets en hier de zwarte variant.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Lidl