Zo ga je vakantiestress tegen

Leuke sites voor voordelige reisjes

Natuurlijk willen we zo vaak mogelijk op reis en dan het liefst ook nog zo goedkoop mogelijk. Hieronder vind je wat sites die je leuke (en vaak ook betaalbare) vliegtickets en reisjes aanbieden. Travelbird Of het nu een weekendje weg is of een complete rondreis: bij Travelbird ben je aan het juiste adres. Alleen al…

Natuurlijk willen we zo vaak mogelijk op reis en dan het liefst ook nog zo goedkoop mogelijk. Hieronder vind je wat sites die je leuke (en vaak ook betaalbare) vliegtickets en reisjes aanbieden.

Travelbird
Of het nu een weekendje weg is of een complete rondreis: bij Travelbird ben je aan het juiste adres. Alleen al de foto’s op de site zijn jaloersmakend. Echt, daar wil je spontaan van boeken!

Paperflies
Vergelijkt meteen meer dan 1.200 sites met vliegtickets voor je. Kun jij kiezen wat je de beste optie vindt. Wat wil je nog meer?

Vakantiediscounter
Ideale site voor als je een betaalbare reis wilt boeken. Voer je voorkeuren in en kies de goedkoopste en/of leukste optie. Fijn ook dat alles meteen bij de genoemde prijs in zit: je vlucht, accommodatie en eventueel ontbijt, diner of all inclusive.

WeFlyCheap
Opnieuw een site met mooie deals, vooral voor je vliegtickets. In het kader van kostenbesparing!

Travelhunter
Zoekt goedkope vakanties voor je uit, van verschillende aanbieders. Hoef je, net als bij Paperflies, zelf niet al die sites af te zoeken. Beter kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Ticketspy
Neem gauw een kijkje op de site, want ook van deze beelden word je spontaan enthousiast. Sla je slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Michael
    Misschien een goede toevoeging, www.wigwam.travel Leuke site met veel stedentrips
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen