maxima

#Fitlife: Koningin Máxima draagt déze hippe gadget om haar pols

Koningin Máxima heeft gezonde voornemens voor het nieuwe jaar: tijdens haar eerste werkdag van 2020 droeg ze een opvallende gadget om haar arm. Appeltjes van Oranje Koningin Máxima bracht woensdag een bezoek aan ElanArt. Deze stichting is winnaar van één van de drie Appeltjes van Oranje 2019, de prijs van het Oranje Fonds voor succesvolle sociale…

Koningin Máxima heeft gezonde voornemens voor het nieuwe jaar: tijdens haar eerste werkdag van 2020 droeg ze een opvallende gadget om haar arm.

Appeltjes van Oranje

Koningin Máxima bracht woensdag een bezoek aan ElanArt. Deze stichting is winnaar van één van de drie Appeltjes van Oranje 2019, de prijs van het Oranje Fonds voor succesvolle sociale initiatieven. ElanArt biedt jongeren uit asielzoekerscentra de kans contacten op te bouwen en hun talenten te ontdekken door deel te nemen aan kunstzinnige en creatieve projecten.

Lees ook: Máxima over de bijna zestienjarige Amalia: ‘Ik ben apetrots op haar’

Fitbit

Behalve een jas van Oscar de la Renta, droeg de koningin nóg iets opvallends: een Fitbit. Dit is een ‘horloge’ dat werkt als een stappenteller, maar ook je hartslag en slaappatroon in de gaten houdt. Of het heel lekker zit zo naast je gewone horloge? Daarover zijn de meningen verdeeld. Maar modern is het zeker.

Beeld: © RVD – Jeroen van der Meyde