Rafael

Kleine Rafaël steelt harten van kijkers Het Familiediner

In Het Familiediner ging Bert van Leeuwen gisteravond langs bij Marianne om een ruzie met haar broer op te lossen. Ook haar stiefzoontje denkt mee.

Ruzie tussen broer en zus

Marianne heeft haar broer Frederik vanwege een ruzie al twee jaar niet gesproken. Bert van Leeuwen komt langs om de twee met elkaar te herenigen. Als Marianne de situatie heeft uitgelegd, neemt Rafaël – het zoontje van haar vriend – het woord. “Gaat dit over een ruzie?”, vraagt hij. “Ik luister wel een beetje mee.” Als Bert hem vraagt wat hij zijn stiefmoeder adviseert, zegt hij: “Nou, dat ze het gewoon zou moeten goedmaken. Als hij het de volgende keer dan nog een keer doet, dan bekijkt hij het maar.”

Toekomstige presentator

Frederik en Marianne besluiten inderdaad om het nog een tweede kans te geven. Ook Rafaël is bij de hereniging. En hij geeft Frederik een steuntje in de rug. “Ik snap het wel, dat je zei dat je haar niet durfde te bellen om te vragen of Marianne nog boos was of niet”, zegt hij. Op de vraag of hij ooit Het Familiediner wilt presenteren, reageert het jochie: “Oké, deal.”

Bekijk de aflevering van Het Familiediner hier terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen