Wat Gebeurt Er Met Jou Als Je Sjans Hebt Op Een Terras Met Een Voorbijganger Op De Fiets 2021 03 11t100353.473

Kijkers ontroerd door eerste tv-optreden Jan Dulles na overlijden dochter

Gisteravond keken ruim 1 miljoen mensen naar het ‘Concert van Hoop’, georganiseerd door de EO. Het was vooral Jan Dulles die met zijn optreden de aandacht trok.

De zanger wist veel kijkers te raken.

Jan Dulles

Gisteravond werd het ‘Concert van Hoop’ live uitgezonden vanuit Ahoy. Het evenement is een initiatief van de EO en het Oranje Fonds om mensen “door middel van muziek en verhalen hoop bieden in een zware tijd”. Niet alleen artiesten traden op, ook verhalen werden gedeeld.

‘Je vecht nooit alleen’

Jan Dulles was een van de zangers die te zien was. Hij trad op met zijn band de 3JS. Het was voor het eerst sinds het overlijden van zijn drie maanden oude dochtertje Donna in december dat hij weer op het podium stond. “Door de verdrietige periode die zij doormaken, vind ik het extra bijzonder dat vanavond de hoopvolle boodschap Je vecht nooit alleen wordt uitgedragen”, aldus presentator Bert van Leeuwen.

Reacties

De boodschap kwam ook binnen bij het publiek. Op Twitter raakten kijkers niet uitgepraat over Jan en waren erg ontroerd door zijn optreden. “Zo knap dat hij hier staat en dan met dit liedje”, aldus iemand. Iemand anders: “Niets meer dan lof.”

Bron: Twitter, LINDA., Televizier
Foto: ANP