mick daisy married at first sight mafs

Kijkers MAFS raken niet uitgepraat over Mick en Daisy: ‘Hoé is dit een match?’

Gisteravond keken ruim 1 miljoen mensen naar een nieuwe aflevering van Married at First Sight. Het waren vooral Mick en Daisy die het onderwerp van gesprek vormden.

Aflevering

In de uitzending was te zien hoe Bert en Suzan elkaar voor het eerst zagen voor het altaar, Danny en Rein genoten van hun zonnige verblijf in Kos en Freddy en Sylvia nog altijd in Toscane waren. Aaron en Monique vertrokken naar Salzburg en Lars en Lizzy gingen voor het eerst samenwonen.

Mick en Daisy

Ondertussen kwamen ook Mick en Daisy aan in Albufeira, de locatie van hun huwelijksreis. Al snel werden de verschillen tussen de twee zichtbaar. Had Mick slechts een aantal outfits ingepakt voor de reis, Daisy had voor elke dag een ander setje bij zich. Vervolgens ging het koppel rijden en een plek zoeken om ergens te eten.

Tijdens het zoeken van een restaurantje en het wandelen over de boulevard viel het Daisy op dat Mick het lastig vond om keuzes te maken. “Ik denk als ik hem nu vraag, wil je een waterijsje of een softijsje, dat ik dan een heel verhaal krijg, maar over een uur nog niet weet wat ‘ie wil”, vertelt ze in de camera.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de aflevering en het waren vooral Mick en Daisy die de aandacht trokken. Veel kijkers vroegen zich af waarom de twee waren gekoppeld en dachten nu al een mislukte match te zien.

Bron: Twitter
Foto: RTL/Videoland