Kerst

Zin in kerst? Videoland zet alvast déze 8 kerstfilms online

De tijd vliegt voorbij. Voordat je het weet staat de kerstboom weer in huis. Voor wie niet kan wachten, heeft Videoland nu 8 kerstfilms online gezet.

Met heel veel romantische titels.

How The Grinch Stole Christmas

The Grinch: wie kent ‘m niet. Hij heeft een enorme hekel aan kerst en gezelligheid. Vermomd als de kerstman steelt hij cadeautjes op kerstavond. Cindy Lou Who probeert te ontdekken waarom hij zo gemeen is.

A Gift Wrapped Christmas

Personal shopper Gwen heeft een nieuwe klant: de alleenstaande vader Charlie. Hij vindt zijn werk belangrijker dan zijn zoontje Owen. Gwen heeft met hem te doen en geeft hem wat extra aandacht.

Random Acts of Christmas

Sydney is tv-journalist en alleenstaande moeder. Samen met de charmante Collin probeert ze de identiteit van de geheime kerstman te onthullen. Je kunt vast invullen hoe die samenwerking gaat verlopen…

Christmas Made To Order

Steven heeft zijn familie uitgenodigd om bij hem kerst te komen vieren, maar het lukt hem niet om alles te regelen. Feestdagenexpert Gretchen komt hem helpen. Ze zorgt niet alleen voor de perfecte sfeer, maar maakt ook indruk op Steven.

A Wedding For Christmas

De succesvolle weddingplanner Haley wordt door haar zus gevraagd om haar bruiloft te regelen. Ze gaat terug naar haar geboortedorp, waar ze haar jeugdliefde tegenkomt. Plots twijfelt ze of ze wel terug wil naar de stad.

Christmas In Royal Fashion

Kristin is assistente bij een groot PR-bedrijf. Ze organiseren een grote kerstshow voor een modebedrijf, dat gesponsord wordt door een koninklijke familie. De aantrekkelijke prins Patrick besluit ook langs te komen.

Office Christmas Party

In deze hilarische komedie dreigt Clay zijn baan te verliezen bij het bedrijf waar zijn zus CEO is. Hij hoopt zijn carrière te redden door een grote klant binnen te halen met een kerstfeestje. Alleen dat loopt nogal uit de hand…

Christmas Wonderland

Heidi werkt als curator in een galerie in New York. Ze reist terug naar haar geboortedorp om op haar neefje en nichtje te passen. Daar treft ze haar jeugdliefde én ontdekt ze opnieuw haar passie voor schilderen.

De films zijn nu te zien op Videoland.

Foto: Getty Images Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen