Max Verstappen En Kelly Piquet

Kelly Piquet openhartig over kinderwens met Max Verstappen: ‘Zou graag meer kinderen willen’

Kelly Piquet heeft sinds 2020 een relatie met Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen. De komende tien jaar wil ze zich focussen op liefdadigheidswerk en de opvoeding van haar (toekomstige) kinderen. 

Aan Vogue Nederland vertelt ze openhartig over haar kinderwens. 

Meer kinderen

Kelly is al moeder van een dochtertje van drie jaar uit een eerdere relatie, maar het liefst zou ze nog een kindje willen. Ze laat weten dat ze de komende tien jaar niet van plan is om stil te zitten. “Persoonlijk zou ik graag meer kinderen willen”, laat ze weten. 

Liefdadigheidsproject

Toch is ze niet alleen bezig met haar kinderwens. Haar belangrijkste doel is namelijk om een liefdadigheidsproject voor kinderen te starten. “Toen ik in New York studeerde heb ik de eerste zomer vrijwilligerswerk gedaan in Tanzania. Ik zat in Bagamoyo, een dorpje vier uur van Dar es Salaam, en gaf Engelse les aan kinderen van drie en vier. Het was zwaar, maar een van de gelukkigste periodes in mijn leven.”

Lees ook: Zó vieren Max Verstappen en zijn vriendin vakantie

Kelly Piquet

Kelly heeft dus al veel van de wereld gezien, maar ze vertelt dat ze het gelukkigst is als ze thuis is bij haar dochtertje Penelope. Over haar relatie met Max vertelt ze niet veel. “Het is fijn om sommige dingen tussen ons en ons alleen te houden.” Wel blikt ze kort terug op de avond dat ze Max ontmoette. “Er was al iets magisch die avond. Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg, op internet ontspoort alles zo snel”, vertelt de Braziliaans-Nederlandse. 

Bron: Grazia
Foto: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.