Joy uit B&B Vol Liefde zet zijn B&B te koop

Joy uit B&B Vol Liefde zet zijn B&B te koop

Deze week staat natuurlijk geheel in het teken van de eerste week van B&B Vol Liefde. Eén van de eigenaren die we dit seizoen volgen is de 25-jarige Joy, die een B&B heeft in Malaga. En hoewel we nog niet weten of hij zijn droomvrouw vindt in het programma, weten we wel dat zijn B&B te koop staat. 

Hoe we weten dat Joy zijn B&B ‘Mount Joy’ te koop heeft gezet? Dat blijkt uit een advertentie op de Spaanse versie van Funda. Op de website Idealista zien we foto’s van de idyllische plek. De website noemt het een ‘uniek bergbezit’, waar drie huizen staan. En Joy’s B&B ligt bovenop een berg in Malaga.  

‘Hemel op aarde’

Op de site wordt onder andere de B&B verkocht, waar twaalf personen kunnen verblijven. Daarbij is ook nog een zwembad en sauna en een huis waar ruimte is voor acht personen. Verder is ook het romantische stulpje te vinden dat Joy liet zien in B&B Vol Liefde. Het wordt op de website de ‘hemel op aarde’ genoemd. 

Lees ook: Flirt Jan heeft in Marian van B&B Vol Liefde zijn droomvrouw gevonden

Niet zomaar een woning

In totaal staat de plek voor 800.000 euro te koop. ”Het is niet zomaar een woning. Het is een toegangspoort tot een werkelijk unieke levensstijl. Het biedt de kans om jezelf onder te dompelen in de natuur, te genieten van de schoonheid van de bergen en te profiteren van de rust die alleen zo’n idyllische omgeving kan bieden”, is te lezen in de advertentie. 

Waarom staat de B&B te koop?

Op Instagram laat Joy weten waarom hij zijn B&B verkoopt. Hij vertelt namelijk dat hij niet weggaat bij ‘Mount Joy’. Zijn droom is namelijk nog springlevend en zal voor het grootste deel van de B&B’s niet veranderen. “Het team werkt hard aan de lancering van onze nieuwe verblijven, waar we al maanden aan hebben gewerkt, en deze zullen binnenkort dan ook beschikbaar worden gesteld. Deze verblijven zijn dan ook absoluut niet te koop gezet en zullen een warm welkom bieden aan onze gasten die op bezoek willen komen naar onze plek waar je je creativiteit kwijt kan en jezelf kan herontdekken.”

Maar waarom zet Joy een ander deel van de B&B’s dan wel te koop? Hij legt uit dat hij dat deel samen met zijn compagnon gekocht heeft. “Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze wegen te scheiden, wat heeft geleid tot de verkoop van deze drie stays. Het is een beslissing die met gemengde gevoelens komt, maar soms is het genoodzaakt om een nieuw hoofdstuk te openen in een boek.”

Ben je benieuwd hoe het bij Joy en alle andere B&B-eigenaren verloopt in de liefde? B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: Televizier
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.