Janice Blok

Janice Blok vertelt over hoge inkomsten als influencer: ‘Het slaat nergens op, eigenlijk’

Janice Blok kan prima haar rekeningen betalen van haar werk als influencer. De realityster, nu te zien in Echte Meisjes in de Jungle, vertelt dat ze soms in één uur tijd verdient waar anderen drie maanden voor moeten werken.

Janice Blok over inkomsten

Content maken voor een grote groep volgers is een lucratieve business. Daar weet Janice Blok alles van. Ze werkt al jaren aan haar bekendheid op het internet en dat loont. In de online videoserie Tussen neus en lippenstift vertelt ze niet alleen dat het merk Janice Blok een (goedlopend) bedrijf is, maar ook dat ze met één video – waar ze een uur aan werkt – soms drie keer een maandsalaris verdient. “Het is gekkenwerk. Het slaat nergens op, eigenlijk.”

Lees ook: Janice Blok is 17 kilo afgevallen en deelt foto’s in lingerie

Werk

Er zitten veel leuke kanten aan het werk van Janice. “Ik krijg elke week nieuwe kleding opgestuurd”, zegt ze. “Het klinkt misschien een beetje stom, maar soms verliest het de waarde van kleding, omdat je het zoveel krijgt.” Daarom geeft ze spullen die ze ontvangt, vaak weer weg.

Daar tegenover staat wel dat ze vervelende reacties die ze online ontvangt maar moet slikken. Al doet het haar niet heel veel. “Het boeit me werkelijk waar niet. Het maakt me echt niks uit. Zo lang jij staat achter wie je bent en hoe je eruitziet, dan denk ik dat het je niet echt kan raken.”


Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP