Janice Blok

Zien: Janice Blok is 17 kilo afgevallen en deelt foto’s in lingerie

Janice Blok heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Ze is maar liefst 17 kilo afgevallen en laat nu het resultaat zien.

Op Instagram vertelt Janice dat ze afgelopen januari is gestart met drie keer per week trainen. Inmiddels staat ze wekelijks maar liefst vijf keer in de sportschool. Ook is ze gaan letten op haar voeding. Het resultaat? Ze is maar liefst 17 kilo kwijt.

Fotoshoot

Om stil te staan bij haar progressie, besloot Janice een fotoshoot te doen. “De reden van deze shoot was voor mezelf en om het resultaat van mijn trainingen vast te leggen. Het was voor mij ook een houvast en mooi doel om naar toe te werken”, legt ze uit. “Ondanks dat ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich meebrengt, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren.”

Janice sluit haar verhaal af met een kleine ‘waarschuwing’. “P.S. Zet jullie schrap want dit zijn nog maar de ‘nette’ lieve foto’s”, laat ze weten.

Reacties

De foto’s zijn inmiddels al meer dan 10.000 keer geliket en veel mensen lieten een reactie achter. “Je mag zó trots zijn op jezelf!”, aldus een volger. Iemand anders: “Wat zie je er fantastisch uit babe!”

Bron: Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.