Bert Van B&b Vol Liefde

B&B Vol Liefde-kandidaat Bert geeft een relatie-update

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde begint in juli. Maar hoe gaat het eigenlijk met Bert, bekend van het eerste seizoen?

Bert van B&B Vol Liefde kreeg duizend mails

Met de vrouwen die voor hem naar Frankrijk afreisden werd het niks. Zelfs niet met Romana, met wie Bert de beste klik had. Ze viel simpelweg niet voor de norse, soms nukkige b&b-eigenaar. Dat neemt niet weg dat er genoeg mensen wel een beschuitje met hem willen weten. In gesprek met De Telegraaf beweert Bert dat hij wel duizend mails heeft ontvangen na zijn deelname. Die heeft hij overigens niet gelezen, want te druk.

Geen geschikte kandidaten

“Het was een behoorlijk avontuur met al die dames, maar uiteindelijk is het niets geworden. Dat is natuurlijk spijtig”, vertelt Bert vanuit zijn chambres d’hotes in Saint-Seine. “Het was een avontuur dat ik natuurlijk vorig jaar bewust ben aangegaan. Je bent toch op zoek naar een vrouw met wie je uiteindelijk het leven wil delen. Op een zeker moment was het voor mij wel duidelijk dat er geen geschikte kandidaat bijzat. Dan is het gewoon klaar.”

Allesbehalve eenzaam voelt hij zich niet. Door zijn deelname aan het programma heeft hij het een stuk drukker gekregen. “De komende maanden concentreer ik me in ieder geval op de gasten die komen.”

Gwen, één van de vrouwen die het met Bert probeerde tijdens de opnames van B&B Vol Liefde, heeft nadat de camera’s stopten met draaien wel de liefde gevonden. Ze vertelt er hier meer over.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf
Foto: RTL