Walter B&b Vol Liefde

Hier volg je alle deelnemers van B&B Vol Liefde 2023

Al bijna twee weken genieten we van alle liefdesperikelen in B&B Vol Liefde. Van de ‘spieruwele’ momenten in de B&B van Walter tot de concurrentie tussen Jan en Olof in de B&B van Marian. Wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Ben jij tussen de afleveringen door ook benieuwd naar de rest van de levens van de B&B-eigenaren? We hebben uitgezocht waar je ze kunt volgen. 

Zo mis je zeker weten niks van jouw favoriete programma!

Debbie

In 2005 verhuist Debbie met haar gezin naar het Spaanse Catalonië. Door het verlies van twee vriendinnen beseft ze namelijk dat het leven ineens voorbij kan zijn. In Spanje koopt ze een oude boerderij die ze ombouwt tot een gezellige en kleurrijke B&B. En op haar Instagram komt die vrolijkheid ook zeker naar voren. 

Je volgt Debbie hier op Instagram.

Bram

Bram heeft nog niet zo lang geleden Nederland verruild voor het mooie Zweden. In 2021 is hij vertrokken om zijn jeugddroom, het leven op een boerderij, te vervullen. In Zweden heeft hij zijn eigen B&B opgebouwd met een zelfvoorzienende boerderij. Hij verbouwt zijn eigen gewassen in een moestuin en brengt veel tijd door met zijn dieren. 

Je volgt Bram hier op Instagram. 

Joy

Joy werkt eraan om zijn eigen imperium op te bouwen in Málaga in Spanje. Op zijn eigen berg Mount Joy ontvangt hij gasten en leeft hij in volledige vrijheid. Verder bouwt en verkoopt hij campers en is hij – zoals je op Instagram kunt zien – dol op zijn hondjes.

Je volgt Joy hier op Instagram. 

Lees ook: Walter wijst Claudia op verjaardag af in B&B Vol Liefde

Martijn

Martijn is Rotterdammer in hart en nieren, maar is ook verliefd op Thailand door alle vakanties die hij daar heeft doorgebracht. Vier jaar geleden kreeg hij de kans om zijn eigen guesthouse en restaurant te openen. En voor Nederlanders voelt het er net als thuis: er staan namelijk frikandellen, kroketten en erwtensoep op het menu. 

Je volgt Martijn hier op Instagram.

Leendert

Leendert heeft jarenlang als succesvol ondernemer gewerkt, maar een aantal jaren geleden koos hij ervoor om een droomplek te creëren in het buitenland. Hij streek neer in de Belgische Ardennen, waar hij in een oude watermolen een B&B is begonnen. 

Je volgt Leendert hier op Instagram. 

Petri 

Dertig jaar lang werkte Petri in het onderwijs, maar anderhalf jaar geleden besloot ze om het roer om te gooien en naar Frankrijk te vertrekken. Daar voelt ze zich namelijk ontzettend thuis omdat ze lesgaf in de Franse taal. 

Je volgt Petri hier op Instagram.

Walter heeft een diepe interesse in spiritualiteit. In zijn B&B in Frankrijk is er ruimte voor healings en workshops en kun je terecht voor een energetische massage of creatieve cursus. Op Instagram is hij actief en laat hij meer zien over zijn interesses en B&B. 

Je volgt Walter hier op Instagram.

Bron: Instagram, RTL Nieuws
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.