Help Mijn Man Is Klusser

Henk schakelt zelf hulp in van Help Mijn Man Is Klusser: ‘Mijn vrouw denkt dat ik een klusser ben’

Voor de eerste keer in ‘Help Mijn Man Is Klusser’ heeft niet een vrouw haar man opgegeven, maar heeft de man zichzelf opgegeven. Henk heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeschakeld omdat zijn vrouw denkt dat hij een klusser is. En dat is een probleem, want Henk kan eigenlijk niet zo goed klussen. 

Presentator John Williams gaat op weg naar Voerendaal en hij vertelt dat het een ‘heel aparte aflevering’ is. “Het is net anders dan het normaal gaat. Ik presenteer het programma al wat jaartjes, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.” 

‘Help, mijn vrouw denkt dat ik een klusser ben’

John heeft veel vragen voor Henk. Want waarom schakelt hij zelf hulp in als hij degene is die het huis moet afmaken? “Help, mijn vrouw denkt dat ik een klusser ben. Ze kan dat heel goed: mij een filmpje laten zien hoe het moet”, zegt Henk. Het probleem is alleen dat hij helemaal niet zo goed kan klussen. “Ik kan niet meer dan mijn best doen.”

Relatieproblemen

Peggy vindt dat geen goed argument. Ze heeft aangegeven dat ze voor de winter in een warm huis wil zitten, anders is hun relatie voorbij. Als John en zijn team voor de deur staan is ze eerst erg blij, maar dat slaat snel om als ze zich zorgen begint te maken om wat de kijkers van haar zullen vinden. “Ik wil dit helemaal niet, Henk. Ik wil niet constant camera’s om me heen.” John vindt het spannend worden: “Ik houd mijn hart vast. Er is genoeg mis in het huis, maar ook zeker in de relatie.”

Lees ook: John Williams weet niet wat hij meemaakt in ‘Help Mijn Man Is Klusser’

‘Ik ben er klaar mee’

Uiteindelijk besluit Peggy dat ze geholpen wil worden door het ‘Help Mijn Man Is Klusser’-team. Ze wil namelijk ook gewoon een warm en gezellig huis. Henk gaat op zijn beurt druk aan de klus, maar helaas blijkt al snel dat hij echt niet goed kan klussen. Zo plaatst hij de balken voor het balkon te laag. De professionele klussers adviseren hem om de balken opnieuw te installeren, maar dat wil hij niet: “Ik ben er klaar mee dat ik alles twee keer moet doen.”

‘Ik verwacht niks meer’

Verder lijkt het allemaal goed te verlopen tot Peggy in en video ziet dat Henk heeft verteld hoe slecht hun relatie ervoor staat. Dit is precies waar ze bang voor was en daarom stuurt ze het hele ‘Help Mijn Man Is Klusser’-team weg. Henk is er bang voor dat het niet goed zal aflopen. “Ik verwacht niets meer. Bedankt voor jullie inzet en hopelijk tot spoedig”, zegt hij.

Eindresultaat

Toch geeft John niet op en keert hij even later terug met het team. Daar ontmoet hij Peggy. “Ik had het helemaal gehad”, vertelt ze. Uiteindelijk besluit ze dat de verbouwing toch weer door kan gaan. Een paar weken later zien we dan toch het eindresultaat waar het stel enorm blij mee is. En Peggy vertelt dat ze zelfs geen spijt meer heeft van de deelname aan het programma.

Bron: RTL
Foto: Screenshot RTL ‘Help Mijn Man Is Klusser’

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.