Handmaid's Tale

Praise be: Handmaid’s Tale seizoen 5 verschijnt donderdag op Videoland

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar fans van de Handmaid’s Tale kunnen hun geluk niet op: donderdag verschijnt seizoen vijf op Videoland. Hoofdrolspeelster Elisabeth Moss sprak met RTL Boulevard over het gloednieuwe seizoen. Blessed be de fruit!

‘Een droom die uitkomt’

“Het is zo gek” roept Elisabeth uit. “Meerdere keren per jaar stonden we stil en konden we gewoon niet geloven dat we seizoen vijf aan het maken waren. De tijd is echt zo snel gegaan. We werken zo hard aan deze show en het is een groot deel van ons leven. Het feit dat de fans zo enthousiast zijn over de komst van seizoen vijf is echt opwindend. Dat al deze mensen het graag willen zien is een droom die uitkomt”, vertelt ze.

Wat weten we over een zesde seizoen?

Maar hoe zit het eigenlijk met een eventueel seizoen zes van de serie? Daar kan Elisabeth nog niet veel over kwijt, maar ze weet wel dat de serie ooit zal moeten eindigen. “Er is een deel van je dat denkt: waarom doen we het niet zoals bij Grey’s Anatomy en gaan we nog twintig jaar door. Maar tegelijkertijd weten we dat we een specifiek verhaal vertellen, genaamd de Handmaid’s Tale. Het is June’s verhaal en op een gegeven moment moet haar verhaal misschien eindigen.”

Dít weten we over seizoen 5 van de Handmaid’s Tale

Gelukkig is er wel meer te zeggen over het gloednieuwe seizoen. Let op: dit stukje bevat spoilers over de Handmaid’s Tale, specifiek over seizoen vijf. Sla dit stuk dus even over als je er nog niks over wilt weten. In het vijfde seizoen krijgt June te maken met consequenties voor het vermoorden van commander Waterford. Ondertussen worstelt ze met haar eigen identiteit en haar doel. Weduwe Serena Waterford doet haar best om haar profiel in Toronto te vergroten, terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Ook zien we commander Lawrence terug die samenwerkt met aunt Lydia om Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June werkt samen met Luke en Moira om op afstand te vechten tegen Gilead. Samen hebben zij één missie: het redden van Hannah. Bron: RTL Boulevard, Videoland Foto: MGM Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.