guus-meeuwis-zoon-jules

Guus Meeuwis staat samen met zijn zoon (9) op het podium (en dat klinkt fantastisch)

Jules Meeuwis (9), de zoon van zanger Guus Meeuwis (47), heeft zijn muzikale talent duidelijk niet van een vreemde: tijdens de soundcheck in De Wereld Draait door laat-ie zien wat hij in huis heeft. Het is een nacht Hij en zijn vader zingen (én rappen) de nieuwe versie van Het is een nacht, die Guus…

Jules Meeuwis (9), de zoon van zanger Guus Meeuwis (47), heeft zijn muzikale talent duidelijk niet van een vreemde: tijdens de soundcheck in De Wereld Draait door laat-ie zien wat hij in huis heeft.

Het is een nacht

Hij en zijn vader zingen (én rappen) de nieuwe versie van Het is een nacht, die Guus samen met Kraantje Pappie opnieuw heeft uitgebracht. Maar omdat de rapper niet aanwezig is, neemt Jules zijn plaats in. ‘Een écht goeie mini-manager draait uiteraard ook zijn hand niet om voor een stukje stand-in-rap tijdens een soundcheck’, schrijft de zanger op Instagram.

‘Geweldig’

Guus’ zoon wordt bedolven onder de complimenten. Zo schrijft Kraantje Pappie: ‘Beter dan die Kraantje Pappie zelf!’. En noemt artiest Lucas Hamming het optreden ‘geweldig’.

 

Lees ook: Stylist Manon Meijers: ‘Na mijn eerste kus met Guus was ik knetterverliefd’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen