Make-uptrends in 2023

Dít worden de grootste make-uptrends in 2023

Dat trends komen en gaan is natuurlijk wel bekend. Nu 2023 voor de deur staat doen we een voorspelling over de make-up trends voor het komende jaar. Met welke look stapt iedereen in 2023 de deur uit? We zochten het uit en zetten een aantal trends voor je op een rij. 

Van statement lippen tot futuristische metallics: dít zijn de make-uptrends van 2023. 

Statement lippen

Draag jij graag een kleurtje op je lippen? Dan kun je daar volgend jaar helemaal mee losgaan. In 2023 mogen je lippen gezien worden en kun je aan de slag met gedurfde kleuren. Zorg ervoor dat je de rest van je make-uplook clean houdt door je wenkbrauwen en wimpers licht op te maken. Op deze manier gaat de aandacht volledig uit naar je lippen.

Metallics 

Glitters alleen voor de feestdagen? Echt niet! In 2023 is het een make-uptrend om te werken met glitters, bijvoorbeeld op je ogen. Vind je het een leuke trend maar is het toch iets te gedurfd voor jou? Kies dan voor een mooie nude of bruine oogschaduw waar een klein glittertje in zit. 

Blush, blush en nog meer blush

De laatste jaren is blush helemaal terug van weggeweest. Vooral de crème-varianten zijn momenteel enorm populair om de wangen, ogen en neusbrug romantisch rooskleurig mee op te maken, waardoor je huid meer leven krijgt. Een populaire trend op TikTok is om een sun burn of huillook te creëren met blush. 

Gezichtsversieringen

Het was al een trend en ook in 2023 wordt deze doorgezet: looks met edelstenen, parels, glitters en andere accenten. Deze gebruik je bijvoorbeeld in een ooglook of op andere delen van je gezicht en lichaam. Wauw!

Lange cateye wing

Een populaire trend is het creëren van verleidelijke sirene eyes, die een lange en scherpe wing bevatten. Ook in 2023 zullen lange en scherpe wings een trend zijn, dus haal vast een goede eyeliner in huis en maak de mooiste looks.  

Bron: Vogue NL
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.