Gordon En Gavin

Gordon is stapelgek op nieuwe vlam: ‘Hij neemt me zoals ik ben’

Op het moment dat Gordon de hoop in de liefde eigenlijk al had opgegeven, ontmoette hij zijn nieuwe vlam Gavin. Dat de presentator smoorverliefd is, is een understatement.

Gordon over nieuwe vriend

Gordon en Gavin lopen elkaar in een casino in Melbourne, de woonplaats van de Australiër, tegen het lijf. Nadat Goor een mooi bedrag wint aan de roulettetafel, trekt Gavin de stoute schoenen aan en vertelt de presentator dat hij nu wel een drankje verdiend heeft. De rest is inmiddels geschiedenis: de mannen pakken elkaars hand en ‘hebben niet meer losgelaten’, aldus Gordon in gesprek met RTL Boulevard.

Oprechte liefde

Gordon is in de wolken met zijn nieuwe vriend, die hij als heel lief, gevoelig en oprecht omschrijft. “Het gaat heel goed. Hij is eerst naar Dubai gekomen en daarna naar Nederland. Van de week is hij weer naar huis gegaan en 16 maart komt hij weer naar Dubai. Vanaf daar gaan we verder”, glundert Goor.

“In tegenstelling tot wat ik in vorige relaties vreselijk vermoeiend vond, is hij trots op mij. Hij deelt foto’s van mij. Ik heb dat nog nooit meegemaakt. Het is iets heel anders. Dat is heel fijn, dat je iemand hebt die je neemt zoals je bent.”

BN’er

Dat Gordon een bekendheid is in Nederland, boeit Gavin niet zoveel. “Hij is daar laconiek over. ‘Ja, leuk, maar het verandert niets’. Dat is leuk.” Het maakt dat de presentator inmiddels stapelgek is op zijn partner. Samen zijn ze van plan om alles op alles te zetten om het te laten werken.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: Instagram @gordonheuckeroth