Gordon En Gavin

Gavin bedankt zijn volgers na de breuk met Gordon: ‘Kende mijn eigen kracht niet’

De afgelopen weken stonden veelal in het teken van Gordon en zijn ex-geliefde Gavin. De twee leerden elkaar in januari kennen, eind maart waren ze verloofd en nu zijn ze weer uit elkaar. Heel Nederland kon “meegenieten” van alles rondom de breuk en dat alles is ook bij Gavin niet in de koude kleren gaan zitten. 

Op Instagram bedankt Gavin zijn volgers voor de steun die hij heeft gekregen.

‘Ik kende mijn eigen kracht niet’

‘Enorm bedankt aan iedereen die me de afgelopen maand positieve berichten heeft gestuurd. Het was een uitdaging, maar ik kende mijn eigen kracht niet.’ Hij laat weten dat hij veel kracht haalt uit het nummer ‘I Didn’t Know My Own Strength’ van Whitney Houston, dat een vriend aan hem liet horen. 

Heftige breuk

De breuk tussen Gordon en Gavin ging er heftig aan toe. Volgens Gordon werd hij geghost door zijn ex. En dat terwijl ze trouwplannen hadden voor eind dit jaar. De droomlocatie was zelfs al geboekt, al is die nu natuurlijk weer afgezegd. 

Verloving in scène gezet

Gavin gaf een interview over de breuk en vertelde een heel ander verhaal. Zo vertelde hij dat Gordon last had van stemmingswisselingen. Ook zou het aanzoek in scène zijn gezet door Gordon.

Bron: RTL Boulevard
Foto: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.