Frank Dane

Radio-dj’s Frank Dane en Jelte van der Groot likken Chantal Janzen

Radio-dj’s Frank Dane en Jelte van der Groot hebben een bijzondere uitspraak gedaan in ‘De 538 Middag met Frank’. Ze zeggen namelijk dat ze Chantal Janzen hebben gelikt.

Gelukkig voor Chantal gaat het om haar nieuwe wassen beeld in Madame Tussauds. Samen bellen de dj’s de presentatrice op om het haar te vertellen. 

‘Knettergek’

Deze week kreeg Chantal Janzen na dertien jaar een nieuw wassen beeld in Madame Tussauds. Frank Dane en Jelte van der Groot wilden het nieuwe beeld graag bekijken en besloten er samen naartoe te gaan. Wanneer ze naast het beeld van Chantal staan besluiten ze hem te likken. “We zijn knettergek”, zegt Frank achteraf. 

‘Een soort voodoopop’

Natuurlijk moest het duo het nieuws ook even aan de echte Chantal vertellen. Daarom bellen ze haar op om uitleg te geven. Wanneer Chantal opneemt vraagt ze meteen wat er aan de hand is. “Zijn jullie allemaal gaan likken?” vraagt ze. Frank ligt helemaal in een deuk en vraagt haar hoe ze erachter is gekomen. “Ik had zo’n voorgevoel: je bent meteen in de auto gesprongen en eraan gaan likken. (…) Het is een soort voodoopop, er zit een sensor in, dus ik dacht al iets te voelen”, antwoordt ze. 

Lees ook: Chantal Janzen moest boodschappen laten staan nadat pinpas weigerde: ‘Ik schaamde me tegenover de caissière’

‘Je proeft heerlijk’

Chantal is daarnaast benieuwd waarom de dj’s haar beeld hebben gelikt. “Ik wil even voor de duidelijkheid gezegd hebben: ik heb vooral geproefd en bij Jelte zat er iets seksueels bij”, lacht Frank en Jelte ontkent. Maar ook Chantal kan erg lachen om de gebeurtenis. “Wat zullen die mensen in Madame Tussauds blij met ons zijn, maar niet heus.” En Frank zegt: “Je proeft heerlijk, dus we kunnen het iedereen aanraden.” 

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP/Remko de Waal