First Dates

First Dates komt met Valentijn Special en déze BN’ers doen mee

Wat is er mooier dan de ware liefde te vinden op de dag van de liefde? Met deze vraag zijn de makers van ‘First Dates’ aan de slag gegaan. Voor de ‘First Dates Valentijn Special’ hebben ze single bekende Nederlanders verzameld die zich openstellen om de liefde van hun leven te vinden. 

Voor deze bekende Nederlanders is een tafeltje gereserveerd in het ‘First Dates restaurant’.

Jeffrey Wammes en Krista Arriëns

Topsporter Jeffrey Wammes is al een aantal keer teleurgesteld in de liefde. Daarom gaat hij er nu vol voor in het ‘First Dates’ restaurant. Zijn date Marchiel arriveert, al weet hij niet dat hij tegenover een Olympiër aan tafel zit. Gelukkig wordt er in ieder geval volop geflirt. Ook presentatrice Krista Arriëns doet mee aan de Valentijn special. Zij ontmoet haar date Frank die haar zo laat giechelen dat ze vergeet dat ze in een tv-programma zit. 

Fabiola Volkers 

Ook voor realityster Fabiola Volkers is een tafeltje gereserveerd. Fabiola heeft nog nooit Valentijnsdag gevierd en is bang dat ze met een fan op date moet. Als haar date Yoachim arriveert moet hij wel even slikken, want hij kent Fabiola van haar content op OnlyFans. Toch is hij bereid om zijn vooroordeel aan de kant te schuiven en haar te leren kennen. 

Sylvia van Mierlo

Sylvia van Mierlo kennen we nog van het programma ‘Married at First Sight’. Helaas vond ze daar niet haar grote liefde, dus gooit ze het dit keer over een andere boeg. Deze keer staat ze niet meteen voor het altaar, maar zou haar date Michiel de ware zijn? 

Hans de Booij

Na zijn hit ‘Ik Hou Van Alle Vrouwen’ heeft zanger Hans de Booij geen succes meer gehad in de liefde. Het is zelfs zo erg dat hij er helemaal niet meer in gelooft. Toch geeft hij de Valentijn Special van ‘First Dates’ een kans. Hij leert zijn date Irma kennen en ze hebben een leuke klik. Toch heeft Irma bijna de hele date nodig om erachter te komen dat de zanger van de hit ‘Annabel’ tegenover haar zit. 

Tot in de puntjes verzorgd

Maître Denice, barman Victor en de rest van het Firts Dates-team staan te popelen om de dates tot in de puntjes te verzorgen. De Valentijn Special is dinsdag 14 februari om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. 

Bron: BNNVARA
Foto: BNNVARA/Annemieke van der Togt

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.