FireFly Lane

Firefly Lane seizoen 2: dít is er tot nu toe allemaal bekend

Eindelijk is er meer nieuws over het tweede seizoen van FireFly Lane. Zo weten we welke nieuwe personages te zien zullen zijn.

FireFly Lane

De opnames van het tweede seizoen van de serie zijn in volle gang. Het eerste seizoen was een groot succes en de fans zijn benieuwd hoe het verhaal verder zal gaan. Zo leken Tully en Kate in de laatste afleveringen geen vriendinnen meer te zijn. De oorzaak is nog niet duidelijk. Wel weten we dat het nieuwe seizoen pas in 2022 zal verschijnen. Je moet dus nog even geduld hebben, maar gelukkig wordt er steeds meer gedeeld over het nieuwe seizoen.

Lees ook: FireFly Lane gekeken? Dan wil je déze nieuwe Netflix-serie ook zien

Personages

In het tweede seizoen zullen een aantal nieuwe personages te zien zijn. Zo zullen Ignacio Serricchio, India de Beaufort, Jolene Purdy en Greg Germann hun opwachting maken. Greg Germann ken je misschien van de populaire serie Grey’s Anatomy. Ignacio Serricchio zal de rol van Danny Diaz op zich nemen. Danny is een arrogante sportverslaggever die een journalist is geworden en nu een goede band heeft met Tully. Hij wordt omschreven als ambitieus en sexy.

Geheim

Greg Germann speelt de rol van Benedict Binswanger. Benedict stelt zich kandidaat om gouverneur te worden en achter hem schuilt een lang bewaard geheim. India de Beaufort speelt de rol van Charlotte die je leert kennen in 1985. Op dat moment is ze een stille aspirant-journalist die hopeloos verliefd is op Johnny. Later wordt ze wereldberoemd en is ze een vrouw die precies weet wat ze wil. Tot slot krijgt Jolene Purdy de rol van Justine Jordan. Een positieve vrolijke talentagente die altijd een plan heeft en klaar is om dit uit te voeren.

Lees ook: Firefly Lane-fans, opgelet: het tweede seizoen verschijnt dít jaar nog

Foto: NetflixMedia
Bron: NetflixNederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *