Firefly lane serie

Firefly Lane-fans, opgelet: het tweede seizoen verschijnt dít jaar nog

Fans van de serie FireFly lane kunnen niet wachten op het tweede seizoen. Gelukkig verschijnt deze veel sneller dan eerst werd gedacht.

Netflix series

Netflix heeft de laatste tijd veel series die erg goed scoren. Zo ook de serie FireFly Lane die dit jaar nog op Netflix verscheen. Deze serie werd al snel een grote hit. Het verhaal gaat over de twee hartsvriendinnen Tully en Kate. Twee totaal verschillende vrouwen die elkaar tijdens hun jeugd leren kennen en elkaar sindsdien niet meer hebben losgelaten. De serie laat het verhaal van deze vriendschap over zo’n dertig jaar zien. De vriendinnen maken van alles samen mee, maar lijken overal samen sterker uit te komen. Dit lijkt te veranderen tijdens de laatste afleveringen van de serie.

Cliffhanger

Het eerste seizoen eindigde met een spannende cliffhanger, waarbij de vriendschap tussen Tully en Kate voorbij lijkt te zijn. Fans vragen zich af hoe dit kan en wat er is voorgevallen? Ook is er de vraag wat er met Johnny is gebeurd? Hopelijk komt het tweede seizoen van de serie met antwoorden.

Lees ook: Dag pottenkijkers: op déze manier scherm je jouw Netflix-account af

FireFLy lane

Oorspronkelijk zou het tweede seizoen van de serie pas in 2022 te zien zijn. Veel fans vonden dit jammer, maar gelukkig kwam Netflix afgelopen week met een wel heel leuk Twitter bericht. In dit bericht kondigden zij namelijk aan dat het tweede seizoen van FireFly Lane eind dit jaar te zien zal zijn. Na de zomer kun jij dus genieten van een gloednieuw seizoen van je favoriete serie.

Bekijk hier nog eens de trailer van het eerste seizoen:

Lees ook: Virgin River-fans, opgelet: seizoen 3 staat vanaf nú op Netflix

Foto: NetflixMedia
Bron: Netflix-Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen