Fajah Lourens liet borstimplantaten verwijderen en deelt nu bikinifoto’s

Eerder maakte Fajah Lourens bekend dat ze haar borstimplantaten heeft laten verwijderen. Nu deelt de actrice trotse foto’s in bikini.

Lekken

Op Instagram vertelt Fajah openhartig over haar borstimplantaten. Ze liet ze verwijderen, omdat ze gingen lekken. Ze schrijft geen borsten meer nodig te hebben om gezien te worden. “Gezondheid staat boven alles”, benadrukt ze.

“Ik heb mijn implantaten laten verwijderen en mijn borsten een beetje laten liften”, aldus Fajah. “Daarnaast zijn mijn tepels verkleind en heb ik een litteken. Het litteken onder mijn borst valt helaas (nog) niet onder mijn borst. Ik weet ook niet of dat ooit zal gebeuren aangezien mijn borsten heel klein zijn.”

Acceptatie

Hoewel ze eerst moest wennen aan haar nieuwe uiterlijk, heeft ze deze inmiddels volledig geaccepteerd. “Niet alle kledingstukken staan mooi, maar dat is een goed excuus om weer eens te gaan winkelen. (…) Bh’s hoef ik niet meer te dragen en dat is maar goed ook, want ik pas er geen één. Mijn cupmaat is zo klein.”

Bikinifoto

Op Instagram deelt Fajah foto’s waar ze in bikini straalt. “De huidige situatie”, schrijft ze er openhartig bij. Het bericht is inmiddels al meer dan 5.000 keer geliket en veel volgers lieten een reactie achter. “Je ziet er prachtig uit”, klonk het op het platform.

Bron: Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.