Ontwerp Zonder Titel 2022 07 21t181609.912

Leuk: de bedenker van Emily in Paris komt met een nieuwe Netflix serie

De bedenker van zowel Sex and The City als Emily in Paris, komt met een nieuwe Netflix serie. We praten je natuurlijk even bij.

Nieuwe serie

Zowel Emily in Paris, als het vervolg op Sex and The City waren een regelrechte hit. Dit succes is te danken aan Darren Star, de bedenker van de twee populaire serie. Dit succes smaakte blijkbaar naar meer, want de bedenker komt deze maand nog met een gloednieuwe Netflix serie: Uncoupled. Voor deze serie werkt hij samen met Jeffrey Richman, die onder andere al eerder werkte voor Modern Family. De serie is vanaf 29 juli op Netflix te zien.

Lees ook: Sí: 6 leuke Spaanstalige Netflix series om je weekend mee door te komen

Verhaal en de eerste beelden

De serie gaat over Michael. Hij woont in Manhattan en zijn leven lijkt perfect te zijn. Dit verandert als zijn man, na 17 jaar huwelijk, een punt achter de relatie wil zetten. Michael moet de gedachte verwerken dat zijn ex-man dus niet zijn soulmate is. Daarnaast leeft hij nu ook ineens als homoseksuele single van midden veertig in New York. Dit betekent de stad (her)ontdekken met zijn beste vrienden en nieuwe mannen leren kennen.

Lees ook: Fan van Bridgerton? Dan wil je déze nieuwe serie ook zien

Bekijk hier alvast de trailer:

Lees ook: B&B Vol Liefde-Jacob binnenkort te zien in eigen realityserie

Foto: GettyImages
Bron: Marieclaire.be